Sinds februari 2019 brengt de vereniging de Nieuwsbrief in een nieuw jasje uit. Het ziet er fris en overzichtelijk uit en het biedt veel mogelijkheden. Standaard wordt de nieuwsbrief naar alle leden van de HVMO verstuurd. Het liefst doen we dat per e-mail. Dan hebben we als schrijvers de meeste mogelijkheden om de lezers te boeien en bovendien is het natuurlijk goedkoper dan het rondsturen van een nieuwsbrief per postduif. Bespaart ons ook een boel werk. Kunnen we met dat geld en die tijd andere dingen voor de vereniging doen.

  1. Bent u lid en ontvangt u de nieuwsbrief  niet per e-mail dan kan het zijn dat de ledenadministratie uw e-mailadres niet heeft of dat het een onjuist e-mailadres heeft. 
  2. Schrijf dan de ledenadministratie even een e-mailtje. Dan wordt uw e-mailadres ook in de ledenadministratie opgenomen. Hoeven zij ook niet elke keer die postduif op pad te sturen.
  3. Het kan ook zo maar zijn dat we het goede e-mailadres van u wel hebben maar dat de nieuwsbrief in uw spambox is beland. Kijk daar ook even in en lees dan de instructie aan de onderkant van de nieuwsbrief over het toevoegen van het e-mailadres secretaris@hvmo.nl aan uw adresboek goed door.